Tevreden klanten

Geweldig!

★★★★★
5 5 1
Ik raad de spoedopleiding aan iedereen aan Simon heeft mij super intensief begeleidt. Echt topkwaliteit!

Thanks!

★★★★★
5 5 1
Renske, bedankt voor je geduld en alles wat je hebt gedaan voor me.

Super!

★★★★★
5 5 1
Simon, ik kan je niet genoeg bedanken!

Top Communicatie

★★★★★
5 5 1
De communicatie was bij aanvang al direct goed. Ik kon snel beginnen en ben uitstekend begeleid. Aanrader!

Binnen 2 weken!

★★★★★
5 5 1
Wauw! Ik kan het nog steeds niet geloven. Binnen 2 weken geslaagd!

Faalangst overwonnen

★★★★★
5 5 1
Ik heb mijn faalangst overwonnen dankzij de opfriscursus. Aanrader!

Top

★★★★★
5 5 1
"Lieve Simon en Renske, Vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald en ben er superblij mee 😀 Graag wil ik julie ook nog via deze weg ontzettend bedanken! Vooral voor al julie geduld, tijd en lessen. Groetjes Simone"

Geweldig

★★★★★
5 5 1
"Lieve Renske, Allereerst wil ik je bedanken voor de fijne maar zeker ook zeer gezellige rijlessen. Jij hebt er mede voor gezorgd dat ik vandaag gelijk de eerste keer geslaagd ben. TOP! (yes) Ik kan daarom ook iedereen aanbevelen om bij jullie rijlessen"

Uitstekend

★★★★★
5 5 1
"Hey Simon! Hartstikke bedankt voor de leuke rijlessen! Soms wat spartaans maar dat hebben de meesten ook wel nodig! Hierdoor heb ik alles in 1x kunnen halen! Een rijschool waar je altijd een leuke les bij hebt en een te gekke auto om in te rijden! Zeker"

Aanrader

★★★★★
5 5 1
"Hoi Simon! Allereerst heel erg bedsnkt voor de rijlessen en het geduld dat je hebt gehad. Mede daardoor heb ik het in 1 keer kunnen halen. Altijd gezellig in de auto, maar ook kritisch wanneer het nodig was. En bovendien altijd eerlijk over wat je als le"

Ontzettend Bedankt!

★★★★★
5 5 1
"Lieve Renske, Aller eerste , ontzettend bedankt voor de toffe rijlessen , elke week was het weer een gezellige rijles maar ook ontzettend leerzaam. Je legt de dingen goed uit en zorgde ervoor dat ik het elke week weer beter deed! Daarom met het afijden "

Hartstikke goed

★★★★★
5 5 1
"Lieve Simon en Renkse, Ik heb zojuist mijn rijbewijs in 1 x gehaald dankzij de lessen van Simon en ben hier natuurlijk harstikke blij mee! 😀 Het waren super leerzame en leuke lessen, met ook af en toe een strenge toespraak! Simon, nogmaal bedankt!

In 1x!

★★★★★
5 5 1
"Simon & Renske Zojuist m'n rijbewijs in 1x gehaald. Bedankt voor de leuke en leerzame lessen. Bedankt voor alles (yes) Groeten Stefan"

Goede Aanwijzingen

★★★★★
5 5 1
"Beste Simon, Heel erg bedankt voor de rijlessen die jij me hebt gegeven. Je gaf me altijd goede aanwijzingen. Nooit problemen gehad en altijd met je kunnen lachen (ook belangrijk).

Altijd leuk!

★★★★★
5 5 1
"Gister eindelijk geslaagd voor mijn rijbewijs, allemaal dankzij Simon! Met al zijn geduld en goede lessen is het ook mij gelukt, en natuurlijk waren de rijlessen altijd leuk. Aanrader! Groetjes en bedankt! Susan "

Gezellig!

★★★★★
5 5 1
"Simon en uiteraard Renske ook, hartelijk dank voor de onwijs leuke, gezellige en natuurlijk efficiente en goede rijlessen. Ik heb echt een toptijd gehad elke week werr in die auto. Met af en toe een strenge noot.

Bedankt Simon!

★★★★★
5 5 1
"ik heb zojuist mijn rijbewijs in 1x gehaald. Allemaal dankzij Simon! bedankt voor de leuke en leerzame lessen. 😀 echt een aanrader!"

Topkwaliteit

★★★★★
5 5 1
"Rijbewijs in 1x gehaald dankzij Simon! Bedankt voor de goede en gezellige rijlessen. De rest van de familie, nog genoeg broertjes en zusjes, kan nog voor flink wat klandizie zorgen. groetjes en bedankt! "

Aanbevolen!

★★★★★
5 5 1
Altijd met veel plezier naast Simon in de auto gezeten en steeds prima tips gekregen. Verder was het altijd erg gezellig en had ik mede daardoor altijd wel zin om even een uurtje te autorijden. Afgelopen donderdag in 1x geslaagd!

Bedankt Renske

★★★★★
5 5 1
"Heel erg bedankt voor de rijlessen! Het was altijd gezellig en Renske gaf mij goede tips! top! Groetjes en ik zie je vast wel weer een keer rijden! Manoek"

Toprijlessen

★★★★★
5 5 1
Altijd goede en leuke lessen gehad van Simon. Door goede tips en keuzes goed voorbereid voor het examen (waarvoor ik geslaagd ben),, bedankt!

Super

★★★★★
5 5 1
Heel fijn lesgereden bij Simon. Alles in één keer gehaald! Bedankt.

Laatbloeier

★★★★★
5 5 1
Je wordt 50 en je haalt... juist! In 1 keer geslaagd bij Simon! Je bent een erg relaxte instructeur, maar streng waar je dat moet zijn. Precies wat ik nodig had! Dank!

Bedankt!!

★★★★★
5 5 1
Bedankt Renske voor de gezellige lessen! Streng waar nodig, maar altijd met plezier gereden, mede dankzij je engelengeduld 😉

Geslaagd

★★★★★
5 5 1
Bedankt voor de leuke en gezellige rijlessen en door de goede rijlessen in 1 keer geslaagd! Bedankt Renske.

Super bedankt!

★★★★★
5 5 1
Simon bedankt voor de leuke gezellige rijlessen door jou ben ik in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs top!

Top!

★★★★★
5 5 1
Héle goede begeleiding gekregen van Simon. Ook voor mensen met faalangst een aanrader. Bedankt Simon!

Veilig de weg op

★☆☆☆☆
1 5 1
Simon, dankjewel voor de goede en ook gezellige lessen! Ik vind het knap dat je zo geduldig bent 😉 Ben ontzettend blij dat ik in één keer ben geslaagd. Dankjewel!

Top!!

★☆☆☆☆
1 5 1
Renske, Echt super bedankt voor jouw geduld! Ben echt super blij met de leuke lessen die ik bij jou heb gehad. Ik kan gewoon niet geloven dat ik in 1 keer ben geslaagd!!!!! BEN JE ECHT DANKBAAR VOOR DE GOEDE BEGELEIDING! 🙂

Beoordeel ons!

Naam
Review Titel
Rating
Review Beschrijving