RIJLESSEN

Wij passen onze lessen aan op jou als leerling. Iedereen heeft een ander leertempo, en daar houden wij constant rekening mee. Stap voor stap leer je de auto beheersen; we beginnen eenvoudig met gas geven, koppelen en stuurtechnieken, en gaan door tot je klaar bent voor je rijexamen. We houden je vorderingen in een duidelijk overzicht bij, zodat je altijd weet waar je aan toe bent en wat je nog moet leren. Zo hoef je nooit meer lessen te volgen dan nodig is!

Een rijles duurt 60 minuten en lessen volgen kan al vanaf 16,5 jaar. Je hebt bij ons de keuze uit een aantal voordelige lespakketten, waarbij alle kosten voor de praktijklessen en het praktijkexamen zijn inbegrepen. Uiteraard is het ook gewoon mogelijk om per rijles te betalen.

Lestijden

Maandag: 08.00 tot 20:00
Dinsdag: 08.00 tot 20:00
Woensdag: 08.00 tot 20:00
Donderdag: 08.00 tot 20:00
Vrijdag: 08:00 tot 18:00
Zaterdag: 08.30 tot 13:30

Auto

Wij geven les in moderne, goed onderhouden auto’s waar je met plezier in zult rijden. Door lessen in onze Mercedus A 180 CDI of Volkswagen Polo Cross ga je straks goed voorbereid de weg op. Elke les volg je in dezelfde auto en met dezelfde instructeur, zodat je de auto goed onder controle krijgt.

Faalangst / opfriscursus

Opfriscursus
Heb je al een rijbewijs, maar heb je al een tijd of misschien zelfs al jaren niet meer achter het stuur gezeten? Dan hebben wij rijvaardigheidstrainingen voor jou om snel je praktische kennis weer op peil te brengen.
Faalangstcursus
Angst om te rijden of angst tijdens het rijden kan vele oorzaken hebben. Vaak kunnen we eenvoudig de angst bij je wegnemen door stap voor stap naar een drukkere omgeving toe te groeien. Tijdens het rijden graven we dieper naar de klachten, zoals het niet meer durven invoegen of inhalen. Het doel van de lessen is dat je goed voorbereid naar een verkeerssituatie toe zult gaan, in plaats van de situatie op  jou afkomt.

Het is voor Leerlingen met faalangst mogelijk om bij het CBR een faalangstexamen te doen. Dit examen geeft de kandidaat de indien de spanning te groot wordt om een time-out aan te vragen tijdens het rijexamen.

BOVAG Garantie

Wij zijn aangesloten bij het BOVAG Garantiefonds Rijscholen. Dat betekent dat je bij ons altijd de garantie hebt dat je vooruitbetaalde lessen ook echt krijgt, wat er ook gebeurt.